Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Díky všem za zastavení

0 0
možnosti
PB

Máte velmi neuspořádané myšlenky, což je znát na vašem projevu. Jakkoliv mohu s vámi souhlasit, nesouhlasím s formou, jakou to dané prezentujete. Zkuste příště mluvit klidněji, věcněji a vyzráleji.

0 0
možnosti
Foto

Víc děr, více syslů...

0 0
možnosti
Foto

Když vyhnali cikány z Indie, kde byli pokládáni za bezcennou 4. kastu - uklízeče zdechlin, tak v některých zemích, kterými procházeli, se vládci snažili jim pomoci. Přidělili jim pozemek, poskytli dobytek a vše k rolničení. Dopadlo to tak, že co šlo, zabili a snědli, co se dalo, prodali a táhnuli dál. Podobně by dopadla i většina afrických migrantů, kdyby se od nich chtělo, aby se živili prací.

2 0
možnosti
PK

Už to vypadá, že i u nás se bojíme hovořit nahlas, jako po novém cenzurním zákoně v Německu. Migrace k nám přece míří a bude i nadále. Asi to budou většinou lidé z východní Evropy a nikoliv muslimové, což je jen dobře, neboť až na min. výjimky respektuji naše zákony a zvyklosti.

2 1
možnosti
FL

"Pokud by se prosadilo nějaké to přidělování migrantů..... oni nechtějí k nám" - Kdyby se to prosadilo, okolní státy by si už mohli ohlídat, kdo je kam přidělen a "naši" imigranti by v Německu už dávky nedostali. Ty bychom jim museli vyplácet my a patřičně vysoké, díky podpisu Evropského pilíře sociálních práv, zásluhou ČSSD. Měli by patřičný motiv tu zůstat ...

0 0
možnosti
Foto

Myslím,, že nespokojenost by se projevila záhy. Ale tak samozřejmě, pokud se tady postaví palác a budou se sypat peníze horem dolem, tak motivace bude. Jsem jen pro. Jakmile nebude žádný státní dluh, tak přebytky můžou jít kamkoliv. Já si tak nějak myslím, že když je někdo zadlužený, tak si nemůže příliš velkou charitu dovolit.

Ale vážně. Já si myslím, že by stejně zdrhali dál, protože vysněné místo je vždycky lepší. Na tom je ostatně založeno fungování věřícíh ve starých časech,

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS